نمایشگاه آمل

مرکز همایش ها و نمایشگاههای تخصصی آمل

درب ضد سرقت پیوت
درب ضد سرقت پیوت
مرکز همایش ها و نمایشگاههای تخصصی آمل

مرکز همایش ها و نمایشگاههای تخصصی آمل:

نمایشگاه آمل

شهرآمل:
شهرستان آمل که در مرکز استان شمالی مازندران واقع شده، از شمال به دریای خزر و شهرستان محمودآباد و از شرق و غرب به شهرستان های بابل و نور و از جنوب در منطقه لاریجان به کوهستان های البرز مرکزی و تهران مرتبط است. در مرکز این شهرستان، شهر دیرسال و زیبای آمل جای دارد که رود خروشان و نشاط افزای هراز از میان آن می گذرد.
آمل همه ی چشم اندازهای ویژه ی مناطق شمالی کشور را یکجا در خود جمع دارد و می توان به فاصله ی حداکثر بیست دقیقه از مرکز شهر به رودخانه، دریا، شالیزار، جنگل و کوهستان رسید. سازمان ایرانگردی و جهانگردی در کتاب راهنمای برنامه ریزی سفر در مازندران (صفحه ۶۲-۶۱) درباره ی جاذبه های گردشگری آمل چنین می آورد: “آمل بیشترین جاذبه ی توریستی، طبیعی و آثار باستانی متعلق به دوران مختلف تاریخی را در خود جای داده است… سالانه بیش از دوازده هزار توریست خارجی فقط برای صعود به قله ی دماوند (با۵۸۷۰ متر ارتفاع از سطح دریاهای آزاد) به لاریجان آمده و از مواهب طبیعی اطراف آن لذت می برند.”
قله ی افسانه ای دماوند، دریاچه ی سد لار، پارک های جنگلی، آب های معدنی گرم و سرد لاریجان، ییلاق های زیبای لاریجان و دره ی هراز از جمله پلور، اسک، نیاک، نوا، امیری، گزانه، الیمستان، چلاو و سنگچال، قلعه ی ملک بهمن و آبشارهای زیبای شاهاندشت، دریوک، تمیره و…، غار گل زرد پلور، سنگ نبشته ی شکل شاه وانا، دریاچه ی ساهون، بقایای آتشکده های دوره ی ساسانی، گوردخمه های پلمون، لارین چشمه سر، مقبره ی میربزرگ، مقبره ی میرحیدر آملی، گنبد ناصرالحق، بقعه ی شمس آل رسول، پل دوازده چشمه متعلق به دوران صفوی، پل معلق ساخته ی آلمانی ها، بقاع متبرکه ی امامزاده ابراهیم، امامزاده عبدالله- برادر امام رضا (ع) و… همگی در شمار دیدنی های این شهرستان اند.
شهر آمل از روزگاران کهن همواره شهری آباد و پر رونق بوده است. سیمای این شهر باستانی، از لا به لای هزاره های مه گرفته ی تمدن های پیش آریایی در فلات ایران رخ نموده و پیشینه ی تاریخی آن با افسانه ها و اساطیر پرشکوه ایرانی در هم آمیخته است. نام آمل شانزده بار در شاهنامه ی سترگ فردوسی حکیم یاد شده است.
فریدون، پادشاه اسطوره ای که اژدهاک ماردوش را درون چاهی در دماوندکوه آویخت، خود پرورش یافته ی دامان البرز بود و پژوهشگران، پایتخت او را حوالی آمل می دانند و امروز نیز باشندگان لاریجان، دشت خرمی در پای دماوند را تخت فریدون می خوانند.
سال ها بعد، در عصر پادشاهی نواده ی وی، منوچهرشاه، سپاه توران از جیحون گذشت و سراسر شمال و شمال شرقی ایران را تصرف کرد، ولی به واسطه ی مقاومت دلاورانه ی ایرانیان، پشت دروازه های آمل زمین گیر شد و به موجب پیمان صلحی، آرش کمانگیر تیری از دماوندکوه در اطراف آمل تا فرارود در آسیای میانه رها کرد و جان داد و مرزهای ایران را باز تا آن سوی جیحون کران داد. با برافتادن شاهنشاهی ساسانی، مردم این دیار که تا سال ها، در برابر تجاوز ستمکارانه ی تازیان دلاورانه ایستادگی کردند و از پذیرش سلطه ی آنان تن زدند، سرانجام با اخلاص تمام پذیرای تشیع شدند و با دعوت آزادانه و آگاهانه از نوادگان امام علی (ع)، که آنان را نمایندگان پاک اسلام راستین می دانستند، افتخار بزرگِ بنیانگذاری نخستین دولت شیعه ی جعفری در تاریخ اسلام را با نام علویان تبرستان از آن خود کردند.
آمل در قرن پنجم هجری، در عصر صدارت خواجه نظام الملک طوسی در دولت سلجوقیان، همپای فرهنگ شهرهای بزرگ آن روزگار جهان اسلام دارای مدرسه ی معتبر نظامیه شد. دو قرن پیش از آن محمد جریرتبری، مفسر قرآن و مورخ نامدار جهان اسلام از این شهر برخاسته بود.
شهرستان آمل در مرکز استان مازندران قرار دارد و از شمال به شهرستان محمودآباد، از شمال شرق به شهرستان فریدون‌کنار، از شرق به شهرستان بابل، از غرب به شهرستان نور و از جنوب به استان تهران محدود می‌شود. این شهرستان با جمعیتی برابر با۳۷۰۷۷۴ نفر جمعیت (شهر آمل؛ ۲۷۱۲۶۹ نفر) و ۳۰۷۴٫۴ کیلومتر مربع مساحت دارای پنج شهر آمل، رینه، گزنک، دابودشت و امام‌زاده عبدالله و پنج بخش مرکزی، لاریجان، دابودشت، دشت سر و امامزاده عبدالله است.شهر آمل واقع در جلگه مازندران و طرفین رود هراز با ارتفاع ۷۶ متر از سطح دریا در ۵۲ درجه و ۲۱ دقیقه طول شرقی و ۳۶ درجه و ۲۵ دقیقه عرض شمالی و در فاصله ۷۰ کیلومتری غرب ساری، مرکز استان، ۱۸ کیلومتری جنوب دریای خزر و شش کیلومتری شمال دامنه کوه البرز و ۱۸۰ کیلومتری شمال شرقی تهران قرار دارد.

 

 

اطلاعات تماس

تلفن: ۲-۴۳۲۷۴۹۲۰-۰۱۱

فکس: ۴۳۲۷۰۴۰۵-۰۱۱

ایمیل:info@amolfair.com

آدرس دفتر: آمل – خیابان امام رضا – ساختمان یگانه – طبقه سوم

آدرس نمایشگاه: آمل – خیابان شهید بهشتی (چاکسر) – اندیشه چهارم – جنب سالن ورزشی هلال احمر


 

تقویم این مرکز نمایشگاهی



0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید