توسعه دولت الکترونیک باید دستآورد بیست و یکمین نمایشگاه الکامپ باشد
توسعه دولت الکترونیک باید دستآورد بیست و یکمین نمایشگاه الکامپ باشد:
سید مهدی میرمهدی کمجانی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حضور قویتر متخصصان عرصه فنآوری اطلاعات در نمایشگاه الکامپ و تبادل نظر آنان با یکدیگر، زمینه گسترش دولت الکترونیک را مساعد تر خواهد کرد و کشور خواهد توانست از مزایای آن هرچه سریعتر بهرمند شود.
*دولت الکترونیک، به کارگیری فناوری اطلاعات در بخش های مختلف دولت به منظور افزایش بهره وری و ارتقا سطح خدمات رسانی است، مهمترین نتیجه این امر، افزایش رضایت مردم است به شرطی که پیاده سازی دولت الکترونیکی به طور صحیح و با موفقیت صورت گیرد .
وی گفت: حضور شرکت های دانش بنیان در این رویداد فنآوری و تبادل نظر و عقد قرارداده های کاری پیشرفت های بیشتر در این حوزه را رقم خواهد زد و به توسعه بیشتر کشور خواهد انجامید.
کمجانی افزود: نباید اجازه داد نمایشگاه تخصصی الکامپ تنها محلی برای عرضه کالا شود و افرادی که در این حوزه اطلاعاتی ندارند امکان فعالیت را از متخصصان سلب کرده و نمایشگاه از رسیدن به اهدافش باز ماند.
رئیس اتحادیه فنآوران رایانه گفت: طی چند سال اخیر این نمایشگاه تخصصی تبدیل به محلی برای عرضه کالا شده بود و موجب ناامیدی متخصصان حوزه شد.
وی افزود: انتظار می رود امسال این نمایشگاه با مدیریت دولت و همت مسوولان ، محلی برای مراجعه و حضور متخصصان باشد و رسانه ها هم به تخصصی شدن نمایشگاه کمک کنند.
رئیس اتحادیه یاد شده ، گفت : شرکت های فعال در حوزه فنآوری های نوین باید آخرین دستآورد های خود را به این نمایشگاه آورده و با هم افزایی با دیگران روند توسعه دولت الکترونیک را شتاب دهند.
بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر، تجارت الکترونیکی (الکامپ ۹۴) از ۲۳ تا ۲۶ آذرماه جاری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران، آغاز به کار خواهد کرد.
منبع : ایرنا
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.