نمایشگاه کتاب کویت

چهلمین نمایشگاه کتاب کویت با شرکت نمایندگانی از ایران رونمایی شد

چهلمین نمایشگاه کتاب کویت با شرکت نمایندگانی از ایران رونمایی شد:

چهلمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب کویت روز چهارشنبه با شرکت ۳ نماینده فرهنگی از ایران، وزیر اطلاع رسانی این کشور و جمعی کثیری از شخصیت های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و برخی سفرای کشورهای شرکت کننده در محل دائمی نمایشگاه های کویت افتتاح شد.
در این نمایشگاه که از روز چهارشنبه لغایت هفتم آذر ماه به مدت ۱۰ روز در محل دائمی نمایشگاه های کویت برگزار می شود ۵۰۸ ناشر از سراسر جهان به عرضه کتاب ها و محصولات فرهنگی خود در زمینه های مختلفی همچون علمی و آموزشی، ادبی، رمان و داستان، شعر و ترجمه و غیره می پردازند.
جمهوری اسلامی ایران نیز با ۳ غرفه در قالب رایزنی فرهنگی کشورمان در کویت، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دارالنشر احسان در این دوره حضور یافته است.
شیخ سلمان الحمود وزیر اطلاع رسانی کویت در افتتاحیه این نمایشگاه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به هجمه های فکری و اقدامات غیر انسانی که در حال حاضر جهان با آن مواجه است نیازمند این هستیم تا با ابزار فرهنگ به روشنگری و آگاهی سازی جوامع خود بپردازیم.
در این دوره از نمایشگاه کتاب کویت بیش از ده هزار عنوان کتاب جدید در زمینه های گوناگون عرضه شده و قرار است در حاشیه این گردهمایی فرهنگی نشست ها و میزگردهای متعددی نیز با حضور نخبگان و فرهیختگان برگزار گردد.
درحالیکه پیش بینی میشود ۲۵۰ الی ۳۰۰ هزار نفر از چهلمین دوره این نمایشگاه بازدید نمایند که برخی انتشارات از کشورهایی مانند مصر، لبنان و اردن و انگلستان برای نخستین بار برای چنین گردهمایی در کویت حضور به هم می رسانند.

منبع : ایرنا

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید