تلاش دولت با اعطای تسهیلات برای حضور شرکت های ایرانی در جیتکس
تلاش دولت با اعطای تسهیلات برای حضور شرکت های ایرانی در جیتکس:
نمایشگاه جیتکس هر ساله در اواخر ماه اکتوبر در دبی، به عنوان رویدادی استثنایی و بزرگ برگزار می شود که همراه با کنفرانس ها و سخنرانی هایی پیرامون موضوعات روز دنیای کامپیوتر و تکنولوژی های وابسته، نمایشگاهی جذاب و پر زرق و برق نیز برگزار می شود که هزاران نفر بازدید کننده را به خود جلب می کند.
این نمایشگاه در موضوعات و بخشهای متنوعی شامل شبکه و امنیت، شرکتهای کوچک و متوسط، سخت افزار، ارتباطات و مخابرات، دولت الکترونیکی، کسب و کار دیجیتالی، بازاریابی دیجیتالی، موبایل و ارتباطات سیار، اپلیکیشن و محتوا، تجارت الکترونیکی و نرم افزار، فناوری رایانش ابری، راهکارهای اقتصادی و کارآفرینی، فناوری بیسیم و بسیاری موارد مرتبط با این موضوعات برگزار میشود و برخی موضوعات به عنوان نخستین بار ارایه و بسیاری محصولات جدید توسط کمپانیهای مطرح و مشهور جهان رونمایی خواهد شد.نمایشگاه جیتکس به عنوان بزرگترین نمایشگاه صنعت فناوری اطلاعات فرصتی مغتنم برای شرکتها و متخصصان و مشاوران ایرانی است.نمایشگاه جیتکس هر ساله پذیرای بیش از ۷۰ هزار بازدیدکننده از مدیران و متخصصان و کارشناسان و کاربران است که به منظور آشنایی با فناوریهای جدید، توسعه کسب و کار، شناسایی و ملاقات نزدیک با تامینکنندگان، اخذ نمایندگی محصولات، خرید و سفارش و همچنین کشف فرصتهای جدید کسب و کار از این نمایشگاه بازدید میکنند. برخی از شرکتهای ایرانی نیز هر ساله در این نمایشگاه به صورت رسمی شرکت کرده و علاوه بر جمعآوری اطلاعات بازار و توسعه ارتباطات تجاری به ایجاد کانالهای توزیع و فروش برای بازارهای منطقهای و بینالمللی اقدام میکنند.
جیتکس شاپر نیز که فروشگاه جیتکس است معمولا چند روز پیش از نمایشگاه جیتکس شروع به کار می کند، فروشگاه محصولات دیجیتال جیتکس سومین سالی است که تحت عنوان جیتکس شاپر در مدت ۸ روز و دو هفته جلوتر از برگزاری نمایشگاه جیتکس برگزار می شود و این در حالی است که پیش از آن برگزاری این فروشگاه همزمان با برگزاری نمایشگاه جیتکس و به مدت ۱۰ الی ۱۱ روز از صبح تا حدود ساعت ۱۱ شب در محل فرودگاه شهر دبی برگزار می شد.
به گفته مسئولان برگزار کننده این نمایشگاه قرار است استقرار پاویون اختصاصی جمهوری اسلامی ایران را در نمایشگاه شاهد باشیم. بنابر این گزارش عدم حضور منسجم ایران در سال های گذشته به دلیل مشکلات اقتصادی و افزایش نرخ ارز بوده و شرکت ها نیز توجیه لازم برای حضور یکپارچه را نداشتند.
این نمایشگاه به دلیل استقبال انبوهی که خواهد داشت در حوزه IT و ICT می تواند بهترین فرصت برای کسب سرمایه گذاری و انتقال تکنولوژی در منطقه باشد؛ لذا در ارتباط با همین موضوع تفاهمی میان سازمان نظام صنفی رایانهای کشور و کریدور خدمات صادرات محصولات دانش بنیان کارگزار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری وارد فاز جدیدی شد.
به این ترتیب تمامی علاقهمندان حضور در پاویون ایران برای نمایشگاه جیتکس در صورت عضویت در این سازمان، میتوانند از تسهیلات این نهاد بهرهمند شوند. بر اساس اعلام مسئولین شرکتها میتوانند تا سقف ۷۰ درصد از هزینههای نمایشگاهی مانند غرفهسازی، حملونقل کالاهای نمایشگاهی را به صورت کمک هزینه دریافت کنند. شرکتهای عضو نصر در صورت دارا بودن شرایطی همچون، توانمندی مالی جهت تأمین هزینهها، داشتن سایت انگلیسی، داشتن کاتالوگ انگلیسی برای محصولات صادراتی، داشتن نمایندهای مسلط به زبان انگلیسی و مفاهیم اساسی بازرگانی، داشتن سابقه صادرات از تسهیلات در نظر گرفته شده استفاده کنند.
اعضای نصر کشور، میتوانند در فرصت اندک باقی مانده آمادگی خود را برای حضور در این رویداد بینالمللی از طریق ایمیل سازمان نصر کشور اعلام کنند.
حضور ایرانیان در این نمایشگاه طی ۱۳ سال گذشته دو سال با محوریت پارک علم و فناوری خراسان، ۱۰ سال دیگر با محوریت و عاملیت شرکت های داخلی به صورت یکپارچه در نمایشگاه جیتکس دوبی بود و سال گذشته نیز به امید حضور یکپارچه در سال ۲۰۱۵ به صورت جزیره ای و در قالب ۱۲ شرکت حضور یافت. با توجه به رویکرد حمایتی مناسب دولت می توانیم امسال نیز شاهد حضور یکپارچه ایران در جیتکس ۲۰۱۵ باشیم.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.