افتتاح بیست و سومین نمایشگاه بین المللی الکامپ (کامپیوتر ۹۶) تهران

افتتاح بیست و سومین نمایشگاه بین المللی الکامپ (کامپیوتر ۹۶) تهران

افتتاح بیست و سومین نمایشگاه بین المللی الکامپ (کامپیوتر ۹۶) تهران:

بیش از ۸۰۰ شرکت داخلی و خارجی به مدت چهار روز آخرین خدمات، محصولات و دستاوردهای خود را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار دادند که این تعداد، حدود ۳۴۰ شرکت نوپا ( استارتاپ)، ۳۷ شرکت خارجی و بقیه شرکت های داخلی هستند.
شرکت های نوپا در سالن های ۸، ۹ ، ۱۰ و ۱۱ این نمایشگاه ایده ها و نوآوری های خود را به نمایش می گذارند تا زمینه لازم را برای جذب سرمایه گذار فراهم آورند.
یکی از سالن های نمایشگاه الکامپ ۲۳ (بیست و سومین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک ) به دولت الکترونیکی اختصاص یافته است تا دستگاه های دولتی دستاوردهای خود را در این زمینه معرفی کنند.
یکی از مهمترین دستاوردهای دولت یازدهم شبکه ملی اطلاعات است که قرار شد مرحله سوم آن در این نمایشگاه با حضور مسئولان افتتاح شود.
برگزاری همایش آینده اقتصاد فناوری اطلاعات از دیگر برنامه های نمایشگاه الکامپ ۲۳ است.
این بزرگ ترین گردهمایی فناوری اطلاعات و ارتباطات ( فاوا ) در فضایی بیش از ۶۰ هزار متر مربع ( ۳۲ هزار متر مربع فضای مفید) به مدت چهار روز از ۳۰ تیر تا ۲ مرداد برگزار خواهد شد؛ این مساحت نشان دهنده افزایش چشمگیر فضای نمایشگاهی در الکامپ ۲۳ است. در سال گذشته این نمایشگاه در فضایی به مساحت ۱۸ هزار متر مربع برگزار شده بود، در حالی که فضای مفید الکامپ ۲۳ به ۳۴هزار متر مربع رسیده است.
نمایشگاه الکامپ ۲۳ از ساعت ۱۰ تا ساعت ۱۸ از ۳۰ تیرماه تا ۲ مرداد ماه آماده حضور علاقمندان است.
نمایشگاه الکامپ هر سال در آذر ماه برگزار می شد اما بیست و سومین دوره این نمایشگاه برای ارائه مناسب تر دستاوردها، دسترسی بهتر مردم به آخرین یافته های این حوزه و حضور گسترده تر فعالان در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران در حال برگزاری است.

افتتاح بیست و سومین نمایشگاه بین المللی الکامپ (کامپیوتر ۹۶) تهران

افتتاح بیست و سومین نمایشگاه بین المللی الکامپ (کامپیوتر ۹۶) تهران

تغییر زمان برگزاری نمایشگاه امسال سبب شده که فاصله بین دو نمایشگاه الکامپ ۲۲ و ۲۳ کوتاه شود و به همین دلیل برخی شرکت های خارجی که برنامه ریزی سالانه دارند، امکان حضور در این نمایشگاه را نداشته باشند اما در الکامپ ۲۴ حضوری پررنگ خواهند داشت.
دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور پس از افتتاح مراسم به بازدید از سالن‌های شرکت‌های بخش خصوصی، دولت الکترونیکی و الکام‌استارز پرداخت.
فیروزآبادی همچنین در جمع خبرنگاران، با اشاره به برگزاری سه دوره پیاپی نمایشگاه الکامپ با مدیریت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور گفت: خوشحالیم که بخش‌خصوصی و صنف فعال است و نمایشگاه خوب و پررونقی برپا شده است.
وی با اشاره به برپایی سالن الکام‌استارز در نمایشگاه الکامپ گفت: حمایت از استارتاپ‌ها یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که در برنامه شورای عالی فضای مجازی هم وجود دارد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور ادامه داد: روند اقتصاد جهانی هم به سمت اقتصاد دانایی محور مبتنی بر استارتاپ‌ها در حرکت است و این گروه می‌توانند پتانسیل‌ها را به ویژه در حوزه ICT، تبدیل به فعلیت کنند.
فیروزآبادی گفت: شورای عالی فضای مجازی الزامات شبکه ملی اطلاعات را تصویب کرده و وظایف بیش از ۳۰ سازمان را تعیین تکلیف کرده است. اخیرا هم برای هر سازمان در حال برگزاری جلسات توجیحی در مرکز ملی فضای مجازی هستیم.
وی درباره فاز سوم شبکه ملی اطلاعات که قرار است روز یکشنبه در نمایشگاه الکامپ افتتاح شود نیز توضیح داد: براساس الزامات تعیین شده، شبکه ملی اطلاعات به صورت فازبندی شده در حال توسعه است و در این فاز بحث ایمن‌سازی شبکه مورد توجه است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور درباره سند نظام پیشگیری از حوادث سایبری نیز گفت: با توجه به حوادث زیادی که برای شهروندان و سازمان‌ها و نهادها اتفاق افتاده است، سندی برای پیشگیری از این نوع حوادث تدوین شده که به زودی در شورای عالی فضای مجازی مطرح می‌شود.

منبع : مشرق ، ایرنا – منبع عکس ایسنا – عکاس : شیما مسجدی


دانلود فایل اکسل و PDF فهرست مشارکت کنندگان نمایشگاه الکامپ ۲۰۱۷ ( ۹۶ ) :


0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید