عنکبوت ایرانی

شباهت روند کار اکسبیز با عنکبوت ( نظر سنجی کاربران)

شباهت روند کار اکسبیز با عنکبوت:

روند قرار گیری رویدادها در اکسبیز به سه حالت کلی تقسیم می گردد ، ابتدا رویدادهایی در این پایگاه قرار می گیرند که در تقویم مراکز نمایشگاهی معرفی گشته اند ، در ادامه رویدادهایی قرار می گیرند که توسط مجریان معتبر به ما معرفی می شوند و ما اطمینان داریم که بعدا در تقویم ها ی مراکز نمایشگاهی قرار خواهند گرفت . قسمت سوم دستیابی به رویداد بر اساس ماژولهای تحلیل رفتار مخاطب در اکسبیز می باشد بدین صورت که در ابتدا ما متوجه می شویم که یک رویداد با کلید واژه های خاصی در حال جستجو شدن است ، یعنی با رصد روند جستجوی کاربران پی به وجود رویداد در مکان برده و به جستجوی عنوان اصلی رویداد می پردازیم . البته در روند کلی تحلیلی رفتار کاربران ، رصد رویدادهایی که دارای صفحه هستند و از قبل ثبت شده اند به صورت جداگانه تحلیل می گردند .

آیا صنعت نمایشگاهی ایران توانایی ورود المانهای فانتزی را دارد؟

یکی از تفاوتهای عمده کاربران ایرانی ، مخصوصا وب مستر های ایرانی نسبت به خارجیها ، نگاه کاملا رسمی به مقوله وب سایت است و ترس از جدی گرفته نشدن فرایند خدمت در سایت هنگام استفاده از المانهای گرافیکی و هنری ، مدیر را به جایی می رساند که در تمامی مراحل مطابق با استانداردهای مشخصی که آن هم مطابق با تجربه دیگران است ، عمل نماید . و این اتفاق منجر به این شده است که حتی در سایت های سرگرمی ایرانی هم شاهد یک نگاه رسمی به مقوله طراحی سایت و لوگو هستیم . این درحالی است که وب سایت رسمی eventseye.com از لوگویی کاملا نامتعارف از نظر ایرانیان استفاده می کند . از آنجایی که اکسبیز با هدف آزمودن و تحلیل اشتباهات و رسیدن به راه کارهای کارآمد در دل صنعت نمایشگاهی بوجود آمده است ، تصمیم گرفتیم که برای اولین باز از وجود عنکبوت در قسمتهای مختلف وب سایت استفاده نماییم .

در میان بازخوردهای اولیه از صاحبین نظر این عقیده وجود داشت که چون عنکبوت در فرهنگ ایرانی نشانی دارای درجه پایین از نظر قدر و منزلت است ، ممکن است استفاده از عنکبوت به ماهیت سایت صدمه وارد نماید ولی در ارائه این توضیح که عنکبوت موجودی بسیار آرام و صبور است و با تنیدن تار یک نما و تجسم کامل از کوچکترین اتفاقات اطراف خود دارد و اکسبیز هم تمایل به نشان دادن همین احساس به مخاطب خود دارد ، این حس بد نسبت به عنکبوت اندکی کاهش یافت . در ادامه با شناسایی عنکبوت های بومی ایران به مدلی برخوردیم که با نام Sahastata Sinupersica به دلیل زیست در مناطق جنوبی ایران ، افتخار استفاده از نام خلیج فارس را کسب نموده است . با این وجود این نظریه تقویت گشت که استفاده از این گونه عمکبوت به عنوان سمبل اکسبیز می تواند اندکی از آن پیش زمینه های منفی را در کاربران برطرف نماید.

حال از کلیه کاربران تقاضا داریم ما را در نظر سنجی مربوط به استفاده یا عدم استفاده از این کاراکتر یاری فرمایند. از دوستانی هم که توانایی طراحی لوگو یا ساخت کاراکتر با در نظر گرفتن گونه ایرانی این عنکبوت دارند نیز در ادامه دعوت به همکاری می نماییم .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید