ضرر صنعت دوهزار و پانصد میلیارد دلاری نمایشگاه از ترس کرونا ویروس

ضرر صنعت دوهزار و پانصد میلیارد دلاری نمایشگاه از ترس کرونا ویروس

خانم کتی بردن (Cathy Breden) – مدیرعامل مرکز تحقیقات صنعت نمایشگاهی – می گوید : اگر چه ممکن است میزان خسارت اقتصادی ناشی از کرونا را تا پایان سال هم درک نکنیم، اما این خسارت عمیق و ریشه ای است .

براساس آخرین تحقیقات شورای صنعت رویدادها و اقتصاد آکسفورد(Events Industry Council and Oxford Economics)، صنعت نمایشگاهی علاوه بر اینکه در سال ۲۰۱۷ حدود دو هزار و پانصد میلیارد دلار فروش تجاری ایجاد کرده است، به تولید هزار و پانصد میلیارد دلار در تولید ناخالص داخلی جهانی نیز کمک نموده و ۲۶ میلیون نفر را در جهان در سال ۲۰۱۷ به خدمت گرفته است.

به طور خاص چین به عنوان یک قطب مهم برای رویدادهای تجاری است و صنعت نمایشگاهموتور اقتصادیبرای این کشور است. با وجود بیش از ۷۶۰۰۰ مورد ابتلا به ویروس و بیش از ۲۲۰۰ مرگ و میر، با این حال ، برگزار کنندگان رویداد می گویند تعویق یا لغو کنفرانس ها کاملاً ضروری است. برخی از مراکز همایش حتی به بیمارستان های موقت تبدیل شده اند.

با توجه به لغو رویدادهایی که از پیش برای برگزاری در زمان مقرر برنامه ریزی شده اند، برنامه ریزی مجدد میتواند برای برگزارکنندگان و سازمان دهندگان هزینه و ضرر مالی جدی ایجاد کند. آنها ممکن است حتی دیگر نتوانند در مکان قبلی برای تاریخ دلخواه خود فضا  رزرو کنند و  پولی را که در فضای رویداد و سایر خدمات مانند غذا و مدیریت کنفرانس و نمایشگاه برای حفظ کیفیت برگزاری خرج کرده اند از دست بدهند.

مشارکت کنندگان (غرفه داران) و شرکت کنندگان همچنین با لغو رویدادها، با چالش عدم عودت هزینه سپرده های غرفه روبرو خواهند شد.

فیس بوک اجلاس سالانه جهانی بازاریابی خود که قرار بود از ۹ تا ۱۲ مارس در سانفرانسیسکو برگزار شود را با توجه به ملاحضات فراوان و احتیاط  در مورد ویروس کرونا لغو کرد. پیش بینی می شد این رویداد پذیرای بیش از ۴۰۰۰ شرکت کننده باشد ، همچنین روز پنجشنبه این رسانه اجتماعی اعلام کرد که از کنفرانس توسعه دهندگان بازی ماه آینده در سانفرانسیسکو نیز کناره گیری کرده است.

به گفته شریف کرامات (Sherrif Karamat) مدیر انجمن مدیریت کنوانسیون حرفه ای صنعت نمایشگاهی: مهمترین موضوع از دست رفتن فرصتهای بالقوه در مذاکرات و بازاریابی و برقراری ارتباطات سود آور برای مشارکت‌کنندگان است، همچنین وی افزود : ما با حجم زیادی از رویدادها و نمایشگاهها روبرو هستیم که در زمان مقرر اتفاق نمی افتد.

بسیاری از شرکتهای بزرگ پس از انصراف از حضور در نمایشگاهها با رونمایی از محصولات جدید خود را به صورت اینترنتی (مانند شرکت پورشه در معرفی مدل ۹۱۱ خود با توجه به عدم برگزاری نمایشگاه خودرو ژنو ) و یا مانند شرکت ال جی که محصول خود را در بازه های زمانی کوتاه تر به صورت منطقه ای معرفی خواهند کرد، راهکار جایگزین حضور در صنعت نمایشگاهی را انتخاب نموده اند.

با این حال کرونا ویروس نتوانست مانع برگزاری نمایشگاه صنایع هوایی سنگاپور شود. برگزار کنندگان با استفاده از بالاترین پروتکل های فن آورانه در حوزه امنیت و سلامتی توانستند نمایشگاه را برگزار کنند

متن  فوق قسمتی از مقاله ای است که با نام ” Coronavirus fears are battering the $2.5 trillion trade show industry ” در CNBC  به تاریخ دوم اسفند درج گریده است . حال باید دید با گسترش سریع کووید ۱۹ و قدرت بالای سرایت، پخش و واگیری آن، صنعت جهانی نمایشگاه و بالاخص ایران چه راهکاری برای به حداقل رساندن صدمات مالی و از دست رفتن فرصتها خواهد داشت.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید