مرجع برگزاری نمایشگاه، اتاق اصناف و سازمان صنعت، معدن و تجارت است
مرجع برگزاری نمایشگاه، اتاق اصناف و سازمان صنعت، معدن و تجارت است:
به نقل از روابط عمومی اتاق اصناف ایران، علی فاضلی گفت: برگزاری نمایشگاههایی که اکنون به شکلهای مختلف اقدام به عرضه نوشت افزار و یا دیگر وسایل میکنند، بدون مجوز برگزار شده است.
وی با بیان اینکه برگزاری نمایشگاههای بدون مجوز باعث برهم ریختگی بازار می شود، افزود: لازم است مسئولان ذیربط نسبت به جمع آوری این قبیل نمایشگاهها که یک تخلف آشکار میشود، اقدام کنند.
فاضلی با اشاره به برگزاری نمایشگاههای نوشت افزار توسط برخی نهادها و دستگاهها همچون شهرداری اظهار کرد: در نمایشگاه های بدون مجوز، هیچ کنترل و نظارتی بر کیفیت کالاها و همچنین قیمتگذاری محصولات نمیشود و اغلب عرضهکنندگان کالا در این نمایشگاهها، واحدهای بدون پروانه هستند.
وی افزود: در گذشته به دلیل اینکه احساس کمبود کالا در بازار وجود داشت، اقدام به برگزاری نمایشگاه عرضه کالا میشد، اما اکنون در هیچ یک از کالاها به ویژه اقلام مورد نیاز مدارس اعم از کیف و کفش و پوشاک با مشکل مواجه نیستیم؛ از این رو نیاز به برگزاری نمایشگاه وجود ندارد.
فاضلی تصریح کرد: اکنون بازار آرامی را در اصناف کشور داریم اما مسئلهای که وجود دارد این است که تعداد واحدهای صنفی نسبت به آمار جمعیت کشور بسیار بالاست و با میانگین جهانی آن همخوانی ندارد؛ از این رو نظارت بر همه صنوف کار بسیار سختی است.
وی گفت: در بحث نوشت افزار، سرمایهگذاری در این زمینه در دو دهه اخیر در کشور انجام شده و اکنون بیش از ۷۰ درصد نوشت افزار مورد نیاز از طریق واردات تامین میشود.
فاضلی افزود: توان تولید اقلام نوشت افزار در کشور وجود دارد، اما واردات بی رویه و همچنین قاچاق ، انگیزه سرمایه گذاری را برای تولید این محصولات در کشور از بین برده است.
وی با اشاره به آمارهای ۱۵ تا ۱۷ میلیارد دلاری قاچاق سالانه در کشور اظهار کرد: برای جلوگیری از واردات بی رویه و قاچاق، لازم است به واحدهای تولیدی بها داده شود.
رییس اتاق اصناف ایران تصریح کرد: برای ایجاد و رونق بنگاه های تولیدی کوچک و متوسط باید دو کار انجام شود که یکی پرداخت تسهیلات لازم و ارزان برای سرمایه گذاری و دوم تصویب قوانین کارا و رفع موانع تولید است که این دو کار باید توامان انجام گیرد.
فاضلی گفت: اغلب خریداران لوازم مورد نیاز مدرسه اعم از نوشت افزار ، کیف و کفش پوشاک به دنبال تهیه آنها از طریق کالاهای باکیفیت ایرانی هستند، اما اکنون نمی توانیم این کالاها را به میزان کافی تامین کنیم و امیدواریم روزی برسد که بیش از ۷۰ درصد و حتی بالاتر از آن اقلام مورد نیاز را در داخل تولید کنیم و واردات به حداقل برسد.
وی افزود: باز هم ضرورت دارد که اعلام کنم در حالی که یک واحد صنفی دارای پروانه کسب علاوه بر پرداخت مالیات، عوارض و دیگر هزینههایش را به طور کامل پرداخت میکند، در شرایط فعلی چه نیازی به برگزاری نمایشگاه های بدون مجوز وجود دارد و از مسئولان ذیربط تقاضا دارم، هر چه زودتر از برگزاری نمایشگاه های بدون مجوز جلوگیری کنند.
منبع : فارس
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.