بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی تخصصی صنعت ساختمان دارالسلام- تانزانیا- ۹۷

زمان و مکان نمایشگاه:
کد رویداد | تاریخ شمسی | تاریخ میلادی | (برگزاری)ساعت بازدید |
---|---|---|---|
2964 | ۹۷/۰۸/۱۰ - ۹۷/۰۸/۱۲ | 03/11/2018 - 01/11/2018 | ۱۰:۰۰ ق.ظ - ۶:۰۰ ب.ظ |
مکان برگزاری : نمایشگاه های خارج از کشور | |||
تقویم مکان برگزاری این رویداد : تقویم نمایشگاه های بین المللی خارج از کشور |
اطلاعت درج کننده رویداد / برگزارکننده:
برگزارکننده | وب سایت این رویداد (نمایشگاه) | ثبت کننده رویداد |
---|---|---|
نمایشگاه بین المللی تهران | iranfair.com |
توضیحات رویداد / نمایشگاه:
بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی تخصصی صنعت ساختمان دارالسلام- تانزانیا- ۹۷ در تاریخ ۱۰ آبان در نمایشگاه های خارج از کشور برگزار می گردد .
بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی تخصصی صنعت ساختمان دارالسلام- تانزانیا- ۹۷
عنوان : Buildexpo East Africa – Tanzania
مکان : Diamond Jubilee Upanga, Dar es Salaam, Tanzania
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفنهای ۲۱۹۱۲۳۷۶ و ۲۱۹۱۴۱۴۶ و نمابر ۲۲۶۶۲۶۸۴ تماس حاصل بفرمایید
درباره تانزانیا :
جغرافیا
تانزانیا در قسمت شرقی آفریقا واقع شدهاست و با کشورهای کنیا ، روآندا ، بوروندی ، زامبیا ، مالاوی و موزامبیک همسایه است. همچنین در شرق تانزانیا در دریاچهٔ تانگانیکا با کنگو و در شمال در دریاچهٔ ویکتوریا با اوگاندامرز آبی دارد. بیشتر خاک تانزانیا از یک فلات با پوشش گیاهی بوتهزار و علفزار تشکیل شده که در شمال به ناحیه آتشفشانی کلیمانجارو، در شرق به دریاچه تانگانیکا، و در جنوب به زمینهای مرتفع، محدود میشود. علیرغم مجاورت با خط استوا، ارتفاع زیاد این سرزمین، باعث شده که دمای هوا بین ۲۹-۱۸ درجه سانتی گراد ثابت بماند. البته در جلگههای ساحلی، آب و هوا گرمسیری است و میزان بارش آن، به ۱۰۶-۵۷ سانتی متر در سال بالغ میشود. در سال ۱۹۹۶ پایتخت رسمی تانزانیا از شهر ساحلی و بزرگ دارالسلام به شهر دودوما منتقل شد. با این حال دارالسلام هنوز پایتخت تجاری و مقر بسیاری از نهادهای حکومتی کشور است و بندری مهم برای تانزانیا و همسایگان محصور در خشکی اوست. از شهرهای مهم دیگر آن میتوان به آروشا، امبیا، موانزا، موروگور و زنگبار اشاره کرد. نام تانزانیا واژهای مرکب از تانگانیکا و زنگبار است. این دو کشور در سال ۱۹۶۴ یا یکدیگر متحد شده و جمهوری تانزانیا را تشکیل دادند. سالهای متمادی اجرای ناموفق سیاستهای «سوسیالیسم آفریقایی»، مانند احداث اجباری مزارع اشتراکی، این کشور را یکی از فقیرترین، توسعهنیافتهترین و وابستهترین کشورهای جهان ساختهاست. فرایند اصلاحات تدریجی در کشور از میانه دههٔ ۱۹۸۰ آغاز شدهاست.
مردم
اسلام، مسیحیت و آئینهای بومی، سه دین اصلی این کشور، هرکدام حدود یکسوم از جمعیت کشور را به خود اختصاص دادهاند. با توجه به تعدد گویش ها تانزانیا زبان رسمی ندارد اما سواحیلی زبان ملی دوفاکتو و عاملی برای وحدت ملی در کشور است. اگرچه در آموزش عالی و متوسطه و دادگاههای عالی اغلب از انگلیسی استفاده میشود. فرهنگ مردم تانزانیا از لحاظ فرهنگی از ایرانی ها و اعراب عمانی تاثیرات بسیاری گرفته اند. وجود تعداد زیادی از کلمات فارسی همچون شاه و کاکا و غیره در زبان سواحیلی که یکی از زبانهای رسمی این کشور میباشد، نشان دهنده روابط دو فرهنگ است. در خلال سالهای پایانی قرن سوم هجری تا اوایل قرن چهارم، گروههایی از خانوادههای شیرازی به زنگبار مهاجرت کردند. هنوز هم پس از گذشت قرنها در زنگبار ، اصل و نسب شیرازی به نوعی نجیب زادگی محسوب میشود. مهاجرت ایرانیان شیرازی بزرگترین مهاجرت سازمانیافته مسلمانان به تانزانیا و شرق آفریقا است که با استقرار در سواحل و جزایر این منطقه از جنوب سومالی تا شمال کومور (نزدیک ماداگاسکار) موجب رشد سریع اسلام در منطقه شدند. مهاجرت ایرانیان شیرازی را میتوان بزرگترین مهاجرت سازمانیافته مسلمانان به تانزانیا و شرق آفریقا دانست؛ این افراد با استقرار در رشته باریکی از سواحل و جزایر این منطقه از جنوب سومالی تا شمال کومور (نزدیک ماداگاسکار) موجب رشد سریع اسلام در منطقه شدند به گونهای که دهها مسجد در شهرهای ساحلی و جزایر زنگبار و تاگانکیا، کنیا و سایر کشورهای ساحل هند احداث شده و نوار ساحلی این منطقه قلمرو مسلمانان شد. ایرانیان و اعراب مسلمان کنترل تجارت و توافقهای ساحلی در جنوب شرق آسیا از هند تا شرق آفریقا را به دست گرفتند و در اثر این فعالیتهای بازرگانی، این منطقه از مکنت و ثروت خوبی برخوردار شد؛ این جریان حدود ۵۰۰ سال ادامه یافت و آنها در این مدت علاوه بر تجارت، دین اسلام را در میان بومیان مناطق کنیا، تانزانیا و اوگاندا تبلیغ کرده و گسترش دادند. آیین نوروز امروزه نیز در زنگبار برگذار میشود. از آثار باستانی ایرانی در تانزانیا میتوان به حمام ساخته شده توسط دختر فتحعلیشاه ، چاه آب افشاری و مسجد جزیره دلفین اشاره نمود. همچنین توپ غنیمت گرفته شده در نبرد چالدران (شاه عباس اول) نیز در موزه تانزانیا نگهداری میشود. در تانزانیا حدود چهارهزار بلوچ فارسی زبان زندگی میکنند .
اقتصاد
اقتصاد تانزانیا بر پایه کشاورزی استوار است که بیش از نیمی از تولید ناخالص داخلی، حدود ۸۵٪ صادرات و ۸۰٪ نیروی کار را تشکیل میدهد. با این حال شرایط آبوهوایی و ناهمواری موجب شده تا فقط ۴٪ از کشور به کشاورزی اختصاص یابد. محصولات مهم کشاورزی در تانزانیا قهوه، پنبه،چای، توتون و بادام هندی است. قهوه و پنبه و نوعی کنف به نام سیسال در تانگانیکا و نارگیل و گرد میخک در جزایر زنگبار و پمبا کشت میشود . تانزانیا از بزرگترین تولیدکنندگان ماهی در شرق افریقا ست. ماهی از سواحل دریا و آبهای داخلی، بویژه دریاچههای ویکتوریا و تانگانیکا و نیاسا، صید میشود. تانزانیا منابع معدنی فراوانی چون طلا، الماس، فسفات، زغال سنگ، آهن، اورانیوم، نیکل، کروم، پلاتین و قلع دارد. استخراج و صادرات گاز طبیعی هم در دههٔ اخیر آغاز شدهاست. تانزانیا همچنین سومین تولیدکننده بزرگ طلا در آفریقا پس از آفریقای جنوبی و غنا می باشد . توسعهنیافتگی کشور باعث شده تا بهرهبرداری از معادن با مشکل روبرو شود. بخش صنعت عمدتاً محدود به فرآوری محصولات کشاورزی و تولید کالاهای مصرفی است. خشکسالی در سالهای آغازین سدهٔ بیستویکم تولید الکتریسیته در کشور را بسیار کاهش داد، چراکه حدود ۶۰٪ برق تانزانیا توسط نیروگاههای برقآبی تأمین میشود. واحد پول این کشور شلینگ تانزانیا است. مردم جمعیت کشور بیش از چهل میلیون نفر بوده و رشد جمعیت آن حدود ۲٪ برآورد میشود. پراکندگی جمعیت بسیار نامتوازن است. تراکم حمعیتی از ۱ نفر در کیلومترمربع در مناطق خشک تا ۵۳ نفر در کیلومتر مربع در مناطق کوهستانی متغیر است. بیش از ۸۰٪ مردم روستانشین هستند. تانزانیا، به رغم فقیربودن، از باسوادترین کشورهای افریقایی است و بیش از ۸۵٪ مردم آن خواندن و نوشتن میدانند. نژاد ۹۹٪ تانزانیاییها، آفریقایی و ۱٪ نیز غیر آفریقایی از جمله آسیایی (بیشتر هندی- پاکستانی)، اروپایی و عرب میباشد. اکثر آفریقاییتبارهای تانزانیا از قبایل بانتو هستند. بزرگترین گروه قومی، سوکوما نام دارد که در جنوب دریاچه ویکتوریا سکونت دارند. دومین گروه بزرگ قومی نیاموزی است که در جنوب ناحیه سوکوماها زندگی میکنند و با مردم همسایگان شمالی خود (کنیا و اوگاندا) پیوندهای فرهنگی و زبانی دارند. ههه، بنا ، گوگو ، هایا ، ماکونده، چاگا و نیاکیوسا قبایل بزرگ دیگرند که هر یک بیش از یک میلیون جمعیت دارند. از قبایل نیلی میتوان به کوچنشینان ماسایی و لو اشاره کرد که هر دو در شمار بیشتری در کشور همسایه یعنی کنیا هم زندگی میکنند. همچنین قبایل ساناداوه و هادزا که به زبانهای خانواده خوسا شبیه به زبان اهالی کالاهاری صحبت میکنند. در سال ۱۹۹۵ جمعیت آسیایی ۵۰٬۰۰۰ نفر در سرزمین اصلی و ۴٬۰۰۰ نفر در زنگبار برآورد شد. جمعیت اعراب حدود ۷۰٬۰۰۰ نفر و اروپائیها هم حدود ۱۰٬۰۰۰ برآورد میشود. انقلاب ژانویه ۱۹۶۴ زنگبار که به سلطه اعراب بر این جزیره پایان داد، قتل عام هزاران نفر از اعراب و هندیها و فرار دهها هزار نفر دیگر از آنها را در پِی داشت. مذهب به رغم این تنوع قومی، توزیع نسبی قبایل در سرتاسر سرزمین و واگذاری مناصب مهم به هریک از آنها، موجب ثبات نسبی تانزانیا شدهاست.
اسلام، مسیحیت و آئینهای بومی سه دین اصلی در این کشور هستند. برآورد دقیقی از میزان پیروان هریک از این ادیان در دست نیست اما تصور میشود هر کدام حدود یکسوم از جمعیت کشور را به خود اختصاص دادهباشند. در جزیرهٔ زنگبار جمعیت مسلمانان حدود ۹۹٪ برآورد میشود. اکثر مسلمانان شافعی و صوفیمسلک اند. اما هندی- پاکستانیتبارها بیشتر حنفی، یمنیتبارها مالکی یا حنبلی و تعدادی از آسیاییتبارها اسماعیلی نزاری (خوجهها)، اسماعیلی مُسْتَعْلَوی (بُهرهها) و شیعه دوازده امامی اند. مسلمانان عمانیتبار اغلب اباضی اند و گروه کوچک فعالی از احمدیه (پیروان غلام احمد قادیانی) نیز در تانزانیا وجود دارد که هندی تبارند. به گفتهٔ برخی محققان، سه چهارم مسلمانان تانزانیا صوفی مسلک اند. طریقتهای صوفیه در آنجا عبارت است از: شاذلیه (قدیمترین طریقت)، قادریه (بزرگترین طریقت)، رفاعیه، دَندراویه، احمدیه یا ادریسیه و علویه. گروههای کوچک هندو ، بودایی و بهایی نیز در این کشور حضور دارند.
رسانه
رسانه تلویزیون زنگبار (TVZ) نخستین ایستگاه پخش تلویزیونی رنگی در افریقا بود. دیلی نیوز قدیمیترین روزنامه کشور است که توسط دولت اداره و به انگلیسی منتشر میشود. علاوه بر رادیو و تلویزیون و روزنامههای دولتی بخش خصوصی نیز رسانههای مهمی در اختیار دارد؛ بیش از ۲۰ روزنامه، بیش از ۲۰ ایستگاه تلویزیونی و بیش از ۳۰ ایستگاه رادیویی. برخی از روزنامهها و رادیوهای خصوصی به احزاب سیاسی تعلق دارند.
اطلاع رسانی مربوط به برگزارکننده یا درج کننده رویداد:
سه رویداد پیش روی ثبت شده توسط کاربر درج کننده این نمایشگاه در اکسبیز:
سایر اطلاعیه ها یا نمایشگاه های این برگزارکننده/ درج کننده رویداد را می توانید در صفحه پروفایل کاربری وی یعنی "اینجا" مشاهده نمایید.
سایر اطلاعات مفید:
لینک کوتاه رویداد :https://exbiz.org/119304
ثبت در تقویم گوگل :Google Calendar
مشاهده اطلاعات نمایشگاهی (شامل مراکز و خدمات نمایشگاهی) شهر Köln
لینک qr code برای درج در پوسترهای نمایشگاهی : اینجا کلیک نمایید
اطلاعات مربوط به طبقه بندی رویداد:
گروه بندی این رویداد | کلید واژه های این رویداد |
---|---|
2018 , Buildexpo East Africa - Tanzania , ساختمان |
نمایشگاه های مشابه این رویداد با دو تقسیم بندی دسته رویداد و کلیدواژه در بالا دسته بندی شده است . ممکن است رویدادهای مربوطه برای شما جذاب و مفید باشد
مشاهده دسته بندی های نمایشگاه های اکسبیز | مشاهده تمامی کلیدواژه های نمایشگاه ها (تگ های رویدادها) در اکسبیز |
راهنمایی مفید برای مشارکت بهتر در نمایشگاه:
نیاز به خدمات با کیفیت برای مشارکت بهتر در نمایشگاه ها دارید؟ | |
---|---|
لیست منتخب غرفه سازان اکسبیز | لیست منتخب ارائه دهندگان خدمات نمایشگاهی اکسبیز |
ثبت نام آنلاین بازدیدکننده:
سوال و جواب در مورد این نمایشگاه:
آیا در مورد این نمایشگاه سوالی دارید؟
سوال شما پس از تایید برای درج کننده این رویداد (بصورت خودکار) ایمیل (ارسال) می گردد تا سریعتر به جواب سوال خود برسید!
لطفا سوال خود را در قسمت کامنت زیر همین رویداد مطرح فرمایید .برای دریافت سریعتر جواب سوال خود کافی است که تیک جلوی Subscribe to comment را بگذارید باقی بماند تا وقتی به سوال شما پاسخ داده شد از طریق ایمیل از این موضوع مطلع شوید . پس به شما پیشنهاد می کنیم که ایمیلی را در فیلد ایمیل ( بصورت صحیح ) وارد نمایید که همیشه چک می نمایید .
لازم به ذکر است که برای شرکت در سوال و جواب الزامی به عضو شدن در پایگاه وجود ندارد ، هرچند که با عضو شدن در پایگاه از سایر خدمات اکسبیز نیز در پنل شخصی خود مطلع خواهید شد.
0 دیدگاه در “بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی تخصصی صنعت ساختمان دارالسلام- تانزانیا- ۹۷”