خوشحال میشدم اگر دوستانی که به ما اعترض ویا انتقادی دارند رو حد
اقل در یکی از فعالیت های گروه میدیدم !!
اتا جایی که من دیدم کسانی که تو صف مقدم این فعالیت ها بوده و (
هستیم ) جز کارشکنی بیشتر در فعالیت های معمول و از دست دادن خیلی از موقعیت های
مشروع و به حق و فشار مضاعف چیزی نصیبشون نشده !! ای کاش اگر به مسئله ای انتقاد
داریم اول بپرسیم خودمون برای حل این مشکل چه کرده ایم و چقدر وقت و انرژی صرف
کرده ایم !! به هر حال به عنوان عضو کوچکی از این گروه برای روشن شدن موضع شخصی
خودم اعلان میکنم من و دیگر هم فکرانم نه با نفس انجمن نه گرید بندی و نه قانون
مند شدن فعالیت حرفه ای مون هیچ مشکلی نداشته و نداریم ….
مشکل ما چگونگی اجرا و معیار های سنجش غیر علمی و غیر حرفه ای و
همچنین متولیان طراحی، تصویب ،اجرا و ابلاغ این قوانین بوده و هست … (یک مثال
کوچک : هیچگاه نمی توان از یک برگزار کننده نمایشگاه توقع داشت به خوبی و با تمام
قدرت در قامت نماینده غرفه سازان از منافع ما دفاع کند !!!! )
]]>
سلامسیاست سایت ما کمک به اعتلای جامعه نمایشگاهی است.این که شما گروه ما را به عنوان افراد شجاع میشناسید جای سپاس دارد، اما راجع به قوانینی که ما نگذاشته ایم و متاسفانه تنها اختیارمان تعدیل آن – آن هم با صرف انرژی بسیار زیاد- بوده است نمیتوانیم پاسخگو باشیم، در حال حاضر بهترین راه را جمع شدن همه غرفه سازان زیر یک پرچم میدانیم که حداقل از فشار بیشتر جلوگیری کنیم و بتوانیم در دراز مدت تاثیرگذارتر عمل کنیم.از دید جامعه شناسی همواره افرادی هستند که نفع شخصی را بر نفع گروهی ارجح میدانند، اگر نمایشگاه بگوید متری ۲۰٫۰۰۰ تومان بدهید، مطمئن باشید قشر عمده ای این کار را خواهند کرد، اگر به مشکل خوردیم فعلا از مجوز فعالیت دوستان گرامی ای مثل شما استفاده میکنیم.معرفت در گرانیست، به هر کس ندهندش.
]]>دوست گرامی، من فقط میتونم به شما بگم که اطلاعات ناقصی دارید و در جریان باشید که ما هنوز هیچ مدرکی به هیچ جا نداده ایم، چه برسد به اینکه گرید گرفته باشیم، لطفا کمی موثق صحبت کنید، امیدوارم قصد شما خیر باشد.
]]>شما که از اول هم معلوم بود طرفدار اونی هستید که برنده ماجراست ، ولی ای کاش توی سیستم اطلاع رسانیتون به غرفه سازها این رو می گفتید که هرکی امسال گرید بالاتری بگیره سال بعد مالیات بیشتری می ده . و می گفتید که بازاریابهای شرکتها زنگ خواهند زد و خواهند گفت که ما فلان گرید رو داریم و فلانی از ما کمتر داره و ما بالاتریم و می گفتید که معترضین اصلی همه گرید بالاتر خواهند گرفت و به کسانی که پشتشون بودن پشت خواهند کرد.
]]>در هر حال هر نوع قانونمندی ای که در نهایت به نفع غرفه سازان باشد تبعات خاص خود را دارا خواهد بود ، اما نیمه پر لیوان را دیدن خیلی بهتر است !
]]>